Bedenktijd/retour/herroepingsrecht

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen naar ons. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Happy Hippie zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Happy Hippie geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@happyheartcompany.nl

Het artikel dient (in de orginele verpakking) opgestuurd te worden naar onderstaande adres na aanmelding via info@happyheartcompany.nl
Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvangt u bericht.
Happy Hippie streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 10 werkdagen na verwerking te voldoen. In iedergeval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort Happy Hippie het aankoopbedrag terug op de rekening.

Klachten en defecten kunnen niet als reguliere retour worden verzonden, maar moeten z.s.m. gemeld via info@happyheartcompany.nl, zie de algemene voorwaarden, artikel 7.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen ivm hygiene voorschriften.

Retouradres:
Happy Hippie
Brinklaan 76B12
1404 GL Bussum

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! Happy Hippie is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@happyheartcompany.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Hier kunt u het modelformulier Herroeping downloaden.

 

Happy Heart Company

 

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende diensten en producten die Caroline via Happy Heart Company aanbiedt.

 

Caroline ten Cate
Happy Heart Company
Brinklaan te Bussum
Tel. (zakelijk) 06- 42 62 65 78

info@happyheartcompany.nl

Kvk: 52018709