Door te vertrouwen op haar innerlijke weten heeft Caroline dit Happy Heart-platform weten te creëren.

Caroline: “Mijn levensmotto is: ‘Leef authentiek, vanuit passie. Door liefde te zíjn.’ Ik denk met het hart, waarbij ik zowel inspireer als me laat inspireren. Mijn belangrijkste activiteiten zijn het ontwikkelen van mijn visie en persoonlijke kracht, motiveren, dansen en spelen, bezield en zinvol leven, ondernemen en begeleiden. Ik ben een sterke persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen. Ik koester mijn innerlijke kind en beschik over humor, optimisme en een stabiele geest. Mijn belangrijkste waarden zijn: humor, compassie, vrijheid, zelfrespect, transparantie, harmonie, eenheid door verbinding, persoonlijke ontwikkeling en uitdaging.”

Kinderen anno nu hebben te maken met heel veel prikkels. En met de druk van alle verwachtingen waaraan ze ‘moeten’ voldoen. Ouders merken dat bijvoorbeeld aan concentratiemoeilijkheden, rusteloosheid of impulsief gedrag. Of ze zien een bezwarende onzekerheid ontstaan, die naar Caroline haar gevoel helemaal niet nodig is.

“Ik vind het een eer om kinderen in hun volheid te mogen leren kennen, hen te mogen ‘lezen’, helen en te begeleiden. Mijn hart probeer ik altijd met hen te verbinden en kinderen doen dat in de regel ook met mij. Mijn relatie met hen kenmerkt zich vrijwel uitsluitend door openheid, passie en vrolijkheid. Ik probeer transparantie te betrachten in de omgang en ga te werk met humor, spontantiteit en echtheid. Uit ervaring is gebleken dat ik hierdoor een omgeving weet te creëren waarin kinderen vanuit een veilige sfeer hun gevoelens, emoties en fantasieën naar voren kunnen brengen.

In mijn eigen leven is harmonie de basis van mijn normen, waarden en structuur. Omdat ik talloze veranderingsprocessen heb doorlopen, ben ik innerlijk gegroeid. Het bereiken van diepe zelfacceptatie is uiteindelijk de motiverende kracht voor anderen geworden.”

Caroline rolt dit ook in de vorm van het bieden van Retreats en als Storyteller: “Het is voor mij duidelijk dat ik mooie en indringende levensverhalen mag vertellen in de vorm van documentaires, (tv) series en podcasts. Mijn jarenlange ervaring als (tv)redacteur en huidige coachingswerk vanuit Holistisch perspectief maken dat ik deze twee werelden nu bij elkaar kan brengen.”.

Al langer mag Caroline (volwassen) Happy Hearts de weg wijzen naar het Nieuwe Tijdperk, waarin het hoogste (zelf-)liefdespotentieel weer herkend mag worden alsmede (innerlijke) vrijheid, vreugde, onafhankelijkheid en positieve vibraties.
Tevens is zij in voorbereiding met het opstarten van podcasts met bezielde spirits die hun hart & ziel uitstorten en ons allen zullen inspireren.”

Onder de naam “BLOOMING LIFE STORIES by Happy Heart Storytelling” zal Caroline binnenkort haar werkzaamheden als Storyteller starten. 

Caroline beschikt over veel kennis en meer dan tien jaar ervaring in het liefdevol begeleiden van kinderen en volwassenen. Tevens heeft ze de opleiding tot Holistisch Kinderyogadocent afgerond, waardoor ze zich steeds meer tot een bezielende motivator en inspirator voor kinderen heeft ontwikkeld. Haar coaching en yogalessen berusten op de holistische gedachte (holistisch betekent heel) en zijn erop gericht om mensen vanuit het hart te laten communiceren, om hen vrij van angst het hier en nu te laten ervaren.

“Omdat ik al jaren met (licht)kinderen werk en zelf mindful-yogalessen volg, was mijn linkje met yogales geven aan kinderen een kleine stap. Door kinderen met holistische kinderyogacoaching kennis te laten maken, kan ik ze helpen om bij hun basis te blijven, of juist die basis te hervinden waardoor hun zelfvertrouwen groeit.

Wat ik wil bereiken met KinderYogaCoaching? Kinderen (en ook volwassenen) zelfverzekerd leren optreden, emotionele blokkades verwijderen, hen op het podium van het leven laten staan, moed influisteren om buitengewone levensbeslissingen te kunnen nemen, in balans komen (door heldere intenties neer te (leren) zetten), het bereiken van zelfwaardering.”

Door Caroline haar kwetsbaarheid (en daarmee haar kracht) heeft zij haar visie op coaching in het algemeen ontwikkeld. Haar analytisch vermogen en natuurlijke charisma maken haar ‘spirituele gaven’ begrijpelijk. Met baby’s en peuters kan zij communiceren door haar bewustzijn naar een andere dimensie te verplaatsen. Op die manier kan zij aan ouders/verzorgers uitleggen wat het kind (innerlijk) beweegt.

Case:

“Ik krijg van ouders vaak de vraag waarom hun kind niet goed slaapt of eet, waarom het huilt etc. In veel gevallen ligt het aan het onvermogen van het kind om te kunnen communiceren wat het dwarszit. In dit type cases ‘communiceer’ ik met het kind of probeer ik op een ‘helende’ manier contact te zoeken, waardoor zich al snel een oplossing aanbiedt. Het lijkt simpel en dat is vaak ook zo. In één geval kwam een kind van drie jaar ’s nachts steeds zijn bed uit, wat de nachtrust van de ouders verstoorde. Door mezelf af te stemmen op de energie van het kind en zijn/haar omgeving, in dit geval op de indeling van de slaapkamer, wist ik dat het bed verkeerd stond. Door het bed simpelweg te verplaatsen en een kort gesprekje met het kind aan te gaan, was het definitief gedaan met de nachtelijke onrust.

Ook help ik ‘verdrietige’ baby’s op weg naar een happy heart. Door een tijdje met hen te ‘spelen’ en gelijktijdig te ‘helen’, treedt al snel heling op en kan het kind weer zonder al te veel (lichamelijke) ‘pijntjes’ of emotionele blokkades happy door het leven.”

Caroline is een vrije geest, filosofisch van aard, een ware levenskunstenares. Ze is authentiek, evenwichtig en beschikt over vrolijke diepzinnigheid. Ze biedt handvatten door helder en eerlijk te zijn en streeft transparantie na door een omgeving te scheppen waarin, op basis van gelijkwaardigheid, elk individu z’n eigen plek heeft. Vanuit innerlijke gecentreerdheid, alertheid en een oordeelvrije, bewuste houding.

“Vanwege traumatische ervaringen zijn sommige kinderen hun eigen potentieel (en dat van anderen) gaan ontkennen. Door mij af te stemmen op jouw kind kan het weer van zichzelf (leren) houden en hoeven emoties niet langer weggestopt te worden. Door de intenties waarmee kinderen in het leven staan helder te krijgen, zien zij het leven (weer) als één grote ontdekkingsreis. Hierdoor kan een kind zich tot een ‘vrij’ mens met een eigen persoonlijkheid ontplooien, zodat hij/zij zijn/haar eigen ontdekkingsreis door deze wereld kan volbrengen.”

 

“Caroline is 100% integer en puur. Ze is niet bezig voor zichzelf, maar wil zichzelf tot expressie brengen om zo bij te dragen aan een mooiere wereld.”

Happy Heart Company

 

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende diensten en producten die Caroline via Happy Heart Company aanbiedt.

 

Caroline ten Cate
Happy Heart Company
Brinklaan te Bussum
Tel. (zakelijk) 06- 42 62 65 78

info@happyheartcompany.nl

Kvk: 52018709