HAPPY HEART RETREATS

Leef jij vanuit hartenergie en wil je bewust genieten en het leven vieren?

Happy Heart Retreats biedt inspirerende dag,- en midweek retraitres waarin gevoelens van vrijheid en geluk je zullen overvallen.

Behalve coaching en kinderyoga is Happy Heart Company er ook voor het bieden van retreats, in binnen en buitenland.

Retreats vanuit een holistische gedachte en een open en blij hart. Denk aan cirkels met fijne mensen, goede gesprekken met gelijkgestemden, nieuwe inspiratie, workshops (zoals o.a. Kintsugi en Krachtstokken maken), Yoga, Meditaties, Heartfulness, (vrouwen/fullmoon)Cirkels etc.

Happy Heart Retreats biedt harmonie en verbinding, liefde en ultiem genieten van samenzijn.

Je kunt gerust contact opnemen voor meer informatie of lees verder voor de verschillende retreats hieronder.

WORKSHOP KRACHTSTOKKEN MAKEN & CIRKEL voorjaar 2023

Al jaren maak ik krachtstokken voor en met volwassenen & kinderen. 

Het is een heerlijk creatief proces waarbij we de wijsheid van de natuur gebruiken en ons beeldend vermogen aan het werk zetten, vanuit het hart. Hierdoor gaat ons gevoel en creativiteit optimaal stromen en creëren we meteen een gevoel van saamhorigheid.

De krachtstok gebruiken we uiteindelijk voor een afsluitende cirkel waarbij we ons unieke verhaal alsmede ons heilige standpunt vertellen en delen.  

De stok (tak) die je gaat gebruiken neem je zelf mee uit de natuur en schuur je thuis ook op, tezamen gaan we de de stok versieren, waaronder verven en daarna bewerken met symbolen zoals linten, veren etc. Deze symbolen staan voor jouw levensdoel, je missie, je plek in de nieuwe dimensie.

AFSLUITENDE CIRKEL
Degene die de krachtstok vasthoudt spreekt, alle anderen luisteren en interrumperen niet. Dat geeft de spreker de gelegenheid zijn eigen heilige verhaal te doen waardoor we ons allemaal in kunnen leven in haar/zijn verhaal. Na afloop kunnen er vragen gesteld worden of aanvullingen gegeven worden door de andere deelnemers. Het gaat erom dat we vanuit volledige vrijheid en vanuit een magische energie kunnen spreken, in aanloop naar de vollemaan van 8 november.

Mocht er nog tijd zijn voor een tarot-kaarten ronde dan leg ik die voor degene die daar interesse in heeft. 

WAAROM EEN KRACHTSTOK
Een krachtstok herinnert je eraan om het hart en de wijsheid van ieder levend wezen te respecteren. Als we naar anderen luisteren, kunnen we elkaar beter begrijpen en op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Bovendien kan een krachtstok ook als healingstok gebruikt worden. 

Wanneer je met een krachtstok werkt & in de hand houdt terwijl je spreekt helpt je dit beter focussen en raak je minder op een dwaalspoor. Spreken met de krachtstok transformeert daarnaast ‘negatieve’ energie in creatieve energie.

De krachtstok is van jou en mag je dus na afloop meenemen naar huis.

Programma:
11:00 uur Ontvangst

11:30 – 13:00 uur  Krachtstokken verven

13:00 – 14:00 uur  Lunch

14.00 – 16.00 uur  Krachtstokken versieren

16:00 – 18:00 uur  Cirkel

18:00 uur  Einde

Wanneer: Voorjaar 2023 (April/Mei) van 11.00 tot 18.00 uur
Uitwisseling: 88 euro
Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: 12 (vol is vol)
Locatie: NTB (omgeving Gooise Meren)
Aanmelden kan via het contactformulier

FREE SPIRIT DAY RETREAT – NIEUWE EDITIE ZOMER 2023

In de zomer van 2023 geven Tamara van Reis van Geluk en Caroline wederom een Free Spirit Day Retreat om jou een sprankelende dag vol liefde, magie en hippie vibes te laten ervaren. Een dag waarin we niet alleen het Aquariustijdperk inluiden maar waarin we voornamelijk samen kunnen zijn.

PROGRAMMA FREE SPIRIT DAY RETREAT:
10:00 uur Ontvangst
10:30 uur Love and Peace Circle door Caroline

Vanaf 11.30 uur kun je *Sjamaan Ronaldy en/of gerenommeerd astrologe Patricia raadplegen & al je (liefdes)vragen voorleggen

12.00 uur Kintsugi part 1: thema ‘acceptatie en loslaten’ door Tamara
13:30 uur Biologische en vegetarische lunch, verzorgd door Holy Basil
14:30 uur Kintsugi part 2, reparatie met goudlijm door Tamara
15:30 uur Break en ruimte voor consulteren Ronaldy en Patricia
16.15 uur Hart-initiatie & Meditatie door Caroline
17:15 uur Afsluiting Free Spirit Day Retreat inclusief drankje en klein hapje
18.00 uur Einde

Wanneer: zomer 2023 (ntb)
All Inclusive tarief: 175 euro
Minimaal aantal personen: 8
Locatie: ntb

*Korte intro Patricia:
Patricia is een gepassioneerde astrologe en beoefent al 25 jaar de astrologie. Met haar diep verworven kennis en inzicht komt ze al snel tot de kern van je vraag. Tijdens de Free Spirit Day retreat kun je haar consulteren, ook inzake jouw (ziels)liefde-connecties. Nodig zijn; je/jullie geboortedata, geboorteplaats en geboortetijd (voor een meer specifieke duiding).

*Korte intro Ronaldy:
Ronaldy is een wijze sjaministisch healer en heeft haar opleiding doorlopen bij een gerenommeerde sjamaan in Siberië. Ze gaat ervan uit dat alles bezield is en werkt met de spirits van dieren. Ze zal je met haar visionaire blik en Shaman’s Oracle kaarten antwoord geven op al je vragen. Haar specialisme is voorouderlijke lijnen, die ze dan ook graag voor je raadpleegt. 

Happy Heart Company

 

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende diensten en producten die Caroline via Happy Heart Company aanbiedt.

 

Caroline ten Cate
Happy Heart Company
Brinklaan te Bussum
Tel. (zakelijk) 06- 42 62 65 78

info@happyheartcompany.nl

Kvk: 52018709