Blooming Life Stories by Happy Heart Storytelling 

Voor mij is het duidelijk dat ik mooie & indringende levensverhalen mag vertellen in de vorm van documentaires, (tv)series, boeken en podcasts. Mijn jarenlange ervaring als TV (eind)redacteur en huidige coachings-werk vanuit Holistisch perspectief maken dat ik deze twee werelden nu bij elkaar kan brengen.

Al langer mag ik Happy Hearts de weg wijzen naar het Nieuwe Tijdperk, waarin het hoogste (zelf-)liefdes potentieel weer herkend mag worden alsmede (innerlijke) vrijheid, vreugde, onafhankelijkheid en positieve vibraties.
De Nieuwe Tijd staat voor vrijheid, eenheid, onafhankelijkheid, magische manifestaties, heilige liefdesverbindingen en co-creatie.

Blooming Life Stories

Op deze pagina vind je verder linkjes naar filmpjes op mijn YouTube kanaal en tzt podcasts.

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek en met het opstarten van podcasts met bezielde spirits die hun hart & ziel uitstorten en ons allen zullen inspireren.

Namaste,
Caroline

 

Happy Heart Company

 

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende diensten en producten die Caroline via Happy Heart Company aanbiedt.

 

Caroline ten Cate
Happy Heart Company
Brinklaan te Bussum
Tel. (zakelijk) 06- 42 62 65 78

info@happyheartcompany.nl

Kvk: 52018709