Blooming Life Stories by Happy Heart Storytelling 

Voor mij is het duidelijk dat ik mooie & indringende levensverhalen mag vertellen in de vorm van documentaires, (tv)series en podcasts. Mijn jarenlange ervaring als TV (eind)redacteur en huidige coachings-werk vanuit Holistisch perspectief maken dat ik deze twee werelden nu bij elkaar kan brengen.

Al langer mag ik Happy Hearts de weg wijzen naar het Nieuwe Tijdperk, waarin het hoogste (zelf-)liefdes potentieel weer herkend mag worden alsmede (innerlijke) vrijheid, vreugde, onafhankelijkheid en positieve vibraties.
De Nieuwe Tijd staat voor vrijheid, eenheid, onafhankelijkheid, magische manifestaties, heilige liefdesverbindingen en co-creatie.

Op dit moment voel ik de urgentie om het leven van de Man van de Nieuwe tijd naar buiten toe te brengen in de vorm van een documentaire of (tv) serie. Het doel is om de Zen Man van de Nieuwe Tijd op een hartverwarmende en vreugdevolle manier te portretteren.
De man van de nieuwe tijd zal, vanuit kwetsbaarheid en volledige transparantie, zijn ervaringen delen over nieuwetijdsliefde, zijn (droom)leven, zijn hartewerk, spirituele en persoonlijke ontwikkeling, zijn emotionele intelligentie & doelgerichtheid & vastberadenheid, zijn passies, gedachten, gevoelens, zijn seksualiteit en nog veel meer.

Blooming Life Stories

Gedurende de totstandkoming worden op mijn facebookpagina o.a. one-liners gepost van een aantal nieuwetijdsmannen die zijn geïnterviewd ter voorbereiding op de documentaire/tv serie.

Op deze pagina vind je verder linkjes naar filmpjes op mijn YouTube kanaal en tzt podcasts.

Ik werk heel secuur aan de volbrenging en ben momenteel bezig met het onderzoeken naar samenwerking met (film/tv) producenten. Het zal dus nog even duren eer alles ready-to-shoot is, maar ik heb er alle vertrouwen dat zoiets machtig moois ook werkelijk gemanifesteerd wordt!

Tevens ben ik bezig met het opstarten van podcasts met bezielde spirits die hun hart & ziel uitstorten en ons allen zullen inspireren.

Ook op facebook kun je Blooming Life Stories by Happy Heart Storytelling volgen.

 

Namaste,
Caroline

 

Happy Heart Company

 

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende diensten en producten die Caroline via Happy Heart Company aanbiedt.

 

Caroline ten Cate
Happy Heart Company
Brinklaan te Bussum
Tel. (zakelijk) 06- 42 62 65 78

info@happyheartcompany.nl

Kvk: 52018709