Ieder kind beschikt over een zelfhelend vermogen en hoeft zich dus enkel te leren focussen op de interactie tussen lijf, gedachten en gevoelens. Veel te snel worden kinderen tegenwoordig gediagnosticeerd met ADD, ADHD, asperger, dyslexie, autisme, hsp, hoogbegaafdheid. Caroline gelooft niet in labels; zij adviseert om het kind te laten zijn, omdat het al perfect is. Zo is hij/zij ‘gewoon’. Maar …

♥  Heb je het vermoeden dat jouw kind niet echt gelukkig is, maar daar niet over wil (of kan) praten?

♥  Heb je het gevoel dat je jouw kind gedragsmatig kunt veranderen, maar weet je niet hoe?

♥  Zijn jij en je kinderen niet meer in staat om sommige problemen en uitdagingen creatief op te lossen, en verlang je naar nieuwe ideeën?

♥  Heb je het gevoel dat je kind beter kan praten met een onafhankelijk iemand, omdat het probleem wellicht aan jou is gerelateerd?

♥  Heeft je kind wellicht baat bij het leren van nieuwe vaardigheden, maar heb jij niet de tijd of kennis om die aan te leren?

Herken je dit? Dan kan Caroline jou en jouw kind ondersteunen. Als gecertificeerd life-coach, helend kindercoach, gecertificeerd holistisch en therapeutisch kinderyogadocent en heartful coach begrijpt zij kinderen. En door haar jarenlange ervaring als inzichtelijk coach voor hooggevoelige kinderen heeft zij de gave om tot het hart van het kind te reiken, zodat zij kracht mee kan geven voor positieve levensveranderingen.

Caroline is neutraal en creëert een vertrouwensband met jouw kind door op gelijkwaardig niveau te communiceren, zodat het zelf op briljante ideeën komt. Met als doel een happy leven en een happy heart.

Hoe werkt Caroline?

Samen met jouw kind gaat Caroline op zoek naar zijn of haar passie(s), waardoor het kind in overeenstemming komt met zijn/haar levensintentie(s), waarbij een holistische visie centraal staat. Ze geeft ‘tools’ voor het leven mee zodat kinderen in hun kracht kunnen komen of blijven, in verbinding met zichzelf en hun omgeving!

Caroline ervaart het meeste ‘plezier’ wanneer ze uit lastige situaties het beste weet te destilleren. Dankzij haar jarenlange ervaring als lifecoach voor volwassenen en (licht)kinderen, en door haar gave om glashelder waar te kunnen nemen, doorziet ze probleemsituaties feilloos. Waardoor ze de juiste ‘diagnose’ weet te stellen.

Caroline haalt de ruis weg en pakt de kern eruit. Ze is bemiddelaar, verbinder, bruggenbouwer; een doorgeefluik in de meest brede zin van het woord.

Niet alleen brengt ze kinderen essentiële vaardigheden bij die ze nodig hebben in hun verdere leven, ook helpt ze hen om situaties waarin ze zich niet happy voelen, te veranderen. Door kinderen te leren om positief te denken, zullen ze zich ook fijn(er) voelen waardoor ze zich ‘beter’ gaan gedragen.

In het verlengde hiervan schept Caroline helderheid in de situaties waarin kinderen en/of gezinnen zich bevinden. Door hen te laten inzien dat zij zélf de enigen zijn die verantwoordelijkheid dragen voor hun acties.

 

Een extra verdienste van kindercoaching is het vergroten van eigenwaarde en (zelf)vertrouwen. Als kinderen werkelijk doorvoelen dat ze in staat zijn om in hun eigen leven het heft (weer) in handen te nemen, dan zullen ze ook op andere vlakken significante veranderingen teweeg kunnen brengen.

De methodieken tijdens een coachingssessie:

♥ gedragstherapie
♥ holistische begeleiding
♥ heartfulness/hartfocus
♥ creatieve therapie

Interesse?

Voor een kennismakingsgesprek ben ik telefonisch te bereiken op: 06 – 42 62 65 78.

De uitwisseling voor een coachingssessie bedraagt € 80,-
Je kunt het HELEND KINDCOACH CONSULT het beste via deze link aanvragen.

HEARTFUL PARENTING

Ook met ouders/verzorgers gaat Caroline tijdens het coachen een klein psychologisch proces aan. Eventuele blinde vlekken maakt zij hierbij zichtbaar, waardoor je meer inzicht krijgt in lastige problemen zoals die spelen in (onder meer) de opvoeding van jouw kind(eren).

Caroline heeft de krachtige gave om de persoonlijkheid van zowel jou als jouw kind met elkaar op één lijn te brengen. Hierdoor maakt de worsteling om vorm en structuur aan het leven te geven plaats voor vreugde en geluk.

Interesse?

Voor een kennismakingsgesprek ben ik telefonisch te bereiken op: 06 – 42 62 65 78.

De uitwisseling voor Heartful parenting bedraagt € 111,- per sessie.

In een traject van 3 tot 6 keer is dat € 100,-  euro per sessie.

Interesse of aanmelden Coaching

8 + 5 =

Happy Heart Company

 

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende diensten en producten die Caroline via Happy Heart Company aanbiedt.

 

Caroline ten Cate
Happy Heart Company
Brinklaan te Bussum
Tel. (zakelijk) 06- 42 62 65 78

info@happyheartcompany.nl

Kvk: 52018709